Vårlistor och framtidsplaner

Jag sitter och knåpar ihop en vårspellista  och tittar på framtidsplaner. Idag är en sådan dag då det inte är jobbigt att titta på framtiden och vad som kommer hända i höst. Vanligtvis tycker jag det är lite skrämmande trotts att jag är en person som älskar att planera, det är för stort att tänka att det bara är jag som kan bestämma vad jag vill göra. Nu får jag i och för sig hjälp på traven av skolor som jag funderar på att söka, efter som att det är galet svårt att komma in. Det finns alldeles för många duktiga flickor och pojkar där ute...

Idag vattnade jag blomman, slängde tulpanerna, drog ur sladden till kaninlampan, slängde soporna och tog mitt pick och pack och tog tåget till Gävle. Lovisa mötte upp mig på perrongen så fint som bara hon brukar göra och så gick vi och fikade. Sen skjutsade hon hem mig och vi sa hejdå på en vecka. Hon kommer ner till mig i Malmö nästa helg och det kommer bli så fint att få vara i Malmö med henne. Som en liten mini semester.







Nu ska jag göra klart den här listan och sluta titta på alla akademiers hemsidor, mastiga ansökningskrav och vänta på att min storasyster Anna kommer hem med mamma och pappa.


Kommentarer
Postat av: lilla r

när får jag se dig dåååååå

2012-02-24 @ 22:28:02
Postat av: Agnes

näär kommer du till Gävle lilla r???!!!! saknar dig som tusan!!!!! jag vet att det är ganska långt, men det är inget fel med att planera... vad säger du om att vara min på påsklovet? vi kan gå på secondhandrunda som vanligt och dricka kaffe!

2012-02-24 @ 22:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0