Paris

Om några timmar går flyget från Arlanda till Paris! Den här veckan ska jag bara vara med Helene, äta massa crêpes, dricka vin och gå runt på gatorna i världens bästa stad

A´bientot!


Uppsala 27 28 oktober

Igår packade jag min väska och satte mig på tåget som gick till Uppsala för att mellanlanda och för att träffa min storasyster Anna

Hemma hos min syster bjöds det på ost, kex och vindrink

Det låg ett stort paket från världens bästa Stina och väntade på mig. I det låg det bland annat hallongodis från Thailand och fina örhängen.

28 oktober

Idag sov vi till sent och åt långfrukost med DN och massa te. Efter det gjorde vi oss klara för att gå på stan. Vi tittade på fina klänningar, växlade pengar och uträttade annat nödvändigt.

Efter ett tag kände vi att det var dags för fika, så vi gick till vårat favorit konditori FågelsångenDet finns massa goda bakelser att välja mellan, men vi delar alltid på en bit franska chokladtårta

Det var en filminspelning vid bordet bakom, så nu får vi hålla utkik om vi dyker upp i någon film


24 oktober

Idag har jag redovisat mitt kollage om 50-talet, ätit en cupcake med blå glasyr som smakade banan och fyndat en jordglob på Röda korset för en hundring. Jag gillar sättet den lyser på och att det står Sovjetunionen på den och inte Ryssland.

23 oktober

Idag har jag gjort söndagssaker, tittat på film, gjort ett kollage om 50-talet och sytt på en klänning som jag ska ha på mig i Paris.


Nu ska jag se på The reader och dricka te med lillfamiljen

22 oktober

Idag var det modevisning på Röda korset där pengarna som samlades in gick till Afrikas horn.


Vi var där från klockan tio för att förbereda och bli sminkade


Sen dracks det kaffe och åts hembakta kakor i mängder

20 oktober

Idag har jag haft bild, sytt på en present och varit på Röda korset och hjälpt till med det sista inför modevisningen som dom ska ha för världens barn på lördag.19 oktober

Här är en klänning som jag sydde klart igår. Det enda som jag ska lägga till är en guldknapp på axelslaget.
Nu ska jag se på  The Royal Tenenbaums med min korridor

14 oktober

Lite såhär ser det ut i mitt lilla rum där jag bor

Nu ska jag åka hem till Gävle över helgen för att äta mammas mat, jobba på Parken och pussa på Texas.

11 oktober

Den här veckan har vi broderi och tovningsvecka. Det låter säkert fruktansvärt tråkigt och igår trodde jag att det skulle bli outhärdligt. Men efter att ha tovat i två dagar måste jag medge att det är helt okej kul. Jag har inte direkt blivit frälst och kommer inte att börja tova alla mina klänningar  från och med idag, men det var i alla fall så okej kul att jag gjorde ett par bäbistofflor till min systerson Texas.

 
10 oktober

Om ni undrar vem det är som ritat headern så är det världens bästa Frida Stenmark
Gå in och kolla på hennes fin fina blogg!
9 oktober

Här är lite av det jag sytt sen jag kom hit. Färgerna blev lite knasiga för det strulade med blixtarna, men man ser vad det är i alla fall.

Foto: Duktiga Hanna Blomqvist


8 oktoberHej och välkommen till min blogg!
Jag heter Agnes och har precis flyttat från Gävle till Forsa som ligger lite utanför Hudiksvall.
Här läser jag en ettårig utbildning i textil design mode. Jag skaffade Sytanten-bloggen för att visa det jag sytt,syr och för att ha något att göra när jag spyr på det jag syr.

RSS 2.0