Mitt rum

Nu har jag börjat packa ner mitt rum i flyttkartonger... Känns lite tråkigt och sorgligt så jag tänkte göra ett litet "mitt rum" inlägg för att minnas mitt fina fina rum.






























Dressin åkning och friluftsdag

Idag har hela skolan så fint haft friluftsdag! Dagen började på bästa sätt med att vi cyklade dressin, helt sjukt kul! (och lite läskigt för dressinen kunde spåra ur)







Hela två timmar tog det för oss att cykla och längs med vägen såg vi fina små kossor, åkrar, ängar, blommande häggar och annat sommrigt. Vi åkte även igenom två stycken tunnlar vilket var mycket obehagligt!



När vi kom fram fanns det massa saker att göra. Man kunde till exempel måla, padla kanot eller grilla.



Här är min glada lilla sy-fröken



Jag trotsade min vattenskräck och satte mig i en kanot





När vi fikat, ätit och lullat runt ett tag tog vi dressinerna och åkte mot skolan









Det var den roligaste utflyckten på länge! Ett litet minus är dock att jag har cyklat så mycket att jag inte längre känner min rumpa, den är helt bortdomnad.

29 maj

Idag kom jag så fint på att jag tänkt lite fel när jag sytt min blus, jag glömde att lägga till några cm på mönstret som jag gjorde för att blusen skulle sluta undet midjan. Jag har sytt för många klänningar helt enkelt och det har skadat mitt tanke sätt. Så nu har jag helt enkelt gjort blusen till en klänningen. Tyvärr blev den ganska ful.

Förutom det har jag gjort ett kollage till samma uppgift. Så det är ungefär så här jag tänker att blus/klänningen ska "kännas"




Äppelblommor och en blus

En bra sak med att åka upp och ner i Sverige fram och tillbaka hela tiden är att man får uppleva det fina i våren flera gånger! Som när äppelträden börjar blomma.





Idag har vi mest kollat på olika designers vår/sommar kollektioner men jag har även hunnit med att sy lite på en blus som jag började med förra veckan. Den sitter dock inte så bra på sydockan så jag tycker att bilden blir lite orättvis mot blusen.



Nu ska jag börja mental-packa ner mitt liv i kartonger...

Sol, sol och Amanda

Den här helgen har det mest bara varit sol,sol, sol och sol. Den började fint i torsdagskväll med födelsedagsmiddag för min fina vän Barbi på en restaurang i Gävle



Jag drack Corona för första gången







På fredagen var jag ledig och satt mest i solen. På kvällen drack jag vin med Amanda, sen gick vi till söder på en liten förfest och spelade tv-spel och hade det fint





Söndag var det ännu mer sitta i solen







Nu sitter jag och äter glass och dricker kaffe med min lillafamilj, om en timme börjar den näst sista veckan i skolan och det känns fruktansvärt hemskt!!!

"Hår"

Idag började en fotoutställning på kulturhuset Lava i Stockholm som jag tycker ni borde gå och kika på om ni har vägarna förbi! Inte bara för att det finns en bild på mig utan även för att Beate är en jätteduktig fotograf.
Utställningen håller på till och med den 10 juni så spring dit vettja!



http://www.beatejberntsen.com/

Instagrambilder

Här är lite bilder från Angelicas mobil som hon tog när vi va i Gävle, det är mest bilder på oss för om några veckor bor vi inte ihop mer och det är väldigt väldigt väldigt sorgligt!





Vi hittade en spexig baddräckt på H&M



Tog lite tursit bilder i en park



Här är jag och min katt Judith



Nu ska jag gå iväg till skolan och börja jobba med hur min "Maran" blus ska se ut. Vi har precis fått våran sista uppgift och även det är väldigt sorgligt.

Lediga dagar

Sen i torsdags har jag varit ledig och det har varit super-välbehövligt! Varje minut har jag haft trevligt och fint med braiga vänner!

Onsdagkväll tog jag med mig Angelica hem till mamma och pappa som var i Turkiet. Vi bakade bröd, såg film, sov super mycket och satt i solen. Efter som att Angelica går foto fick hon agera fotograf så det kommer ett inlägg från dom dagarna lite mer detaljerat senare.



Jag satte upp ljusslingan som jag fick av min storasyster i skolavslutningspresent





På fredagen hängde jag med Linnea och sov över hemma hos henne





På lördagen jobbade jag till lunch och sen kom Amanda och hämtade mig. Vi drack kaffe och åkte ut till Engeltofta för att titta på Vasas studentbal











När alla balisar minglat klart åkte jag och Amanda hem och lagade lasagne, spelade spel och pratade oss igenom filmen Tillsammans.

Dagen efter vinkade jag av henne vid bussen och tog sedan tåget till Uppsala. Där mötte Anna upp mig med picknick vid ån. Älskar jordgubbspicknick!





På måndag morgon tog vi tio tåget till Stockholm



Det var galet varmt i Stockholm! Vi kunde gå barbenta och utan kofta





Min favorit dricka i hela världen, smoothie med hallon och apelsin



Sen tog jag det senaste tåget tillbaka till Hälsingland och en något svalare temperatur.




Önskelista

Hej och förlåt jag lever!  Det var hela 1 vecka och 5 dagar sedan jag skrev sist och det är alldeles för länge. Orsaken till min frånvaro är att klassen har byggt utställning och haft klädvisning var eviga dag så när jag kommit hem från skolan har jag stupat i soffan. Men idag rev vi hela utställningen och ska aldrig mer bygga upp den igen! Så nu får jag tillbaka mitt liv och det där som kallas fritid.

Nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller 20år! Jag ser fram emot det tok-supermycket, det som pirrar i min kropp när jag tänker på det. Jag har knåpat ihop en liten lista på vad jag önskar mig för något. Jag vet dock att jag kommer få välja en av sakerna men det är ju inte förbjudet att önska sig















Så önskar jag mig sånna där Tresor flingor också för dom verkar så goda.

Nu ska jag snart ta med mig Angelica hem till Gävle för långhelg. Det ska passas katter, jobba, titta på när vänner har bal och åka till Stockholm med min storasyster.

Körsbärsblommor och sista april

Fredag förra veckan åkte jag till Stockholm för att hälsa på Frida. Efter att ha dumpat mina väskor hemma hos Frida och hennes rumskompisar åkte vi till kungsträdgården för att titta på de blommande körsbärsträden. Jag har velat titta på dem i flera år men aldrig lyckats åka ner till Stockholm i tid.



Självklart var det super vackert och fint, så fint att det var omöjligt att fånga dem på bild i det mulna vädret.



När vi gått förbi alla rosa träd tog vi en långprommenad hem till Frida på söder. Mitt i promenaden möttes vi av en regnskur men det gjorde inget för jag tycker alltid att de första regnen på året är så fina, för det är ju inte snö som kommer utan bara vatten som försvinner snabbt igen.



Någon hade tappat bort sin katt som hade ett festligt namn



När vi kom hem hade solen börjat gå ner. Vi åt pizza och pratade i timmar innan det var dags att sova.

På lördagen kramade jag Frida hejdå och mötte upp Josefin vid slussen för att dricka kaffe. Det var väldigt trevligt för jag har inte träffat henne på år och dar så vi hade mycket att prata om.



På eftermiddagen köpte jag en tågbiljett till Linköping. Där mötte Emma mig på perrongen. Vi gick hem till henne och lagade mat för att sedan möta upp Julia på 55an.



Vi drack öl och pratade om teater och pinsamma saker. Mycket trevligt!

Dagen efter satt jag och emma i solen i timmar och drack kaffe. Det var världens finaste väder! Det var det i och för sig hela helgen





Vid lunch lämnade Emma över mig till Britta så att hon och jag kunde planera cocktailpartyt som vi skulle ha på sista april.



På sista aprildagen satt vi utanför växthuset i någon stor park som jag inte minns namnet på och tittade på när alla universitetsstudenter festade.





Det här är den sista bilden jag tog, för jag använde inte kameran en enda gång under kvällen...

På tisdagen åkte jag hem till Forsa efter dagar då jag träffat så tok bra människor

3 maj

Igår tänkte jag göra ett litet inlägg om min sista april helg, men det ville inte internet. Jag satt hela kvällen och försökte ta mig ut på blogg.se men det gick inte! Mycket mycket frustrerande. Så håll till godo, det kommer för hoppningsvis ett inlägg när jag kommit hem från skolan. Nu ska jag gå och bygga utställning.

RSS 2.0