Ankare och cupcakes

I fredags köpte jag ett par små små guld ankare till öronen
 
 
 
 
Och i lördags gick jag och Madelene på världens längsta promenad och åt en cupcake. Jag valde min fawo, den med oreo smak

 
 
 
 
I morgon är det måndag och sista veckan på jobbet!
 
 

23 maj

Nu har jag sagt upp mig. Om prick en vecka slutar jag jobba
 
 
 
 

21 maj

Vi har haft fin-besök från tisdag-tisdag. Madelenes mamma, lillasyster och mammas bff har varit här och haft lite semester. Det har varit jättefint att ha dem här och vi har haft massa mys! Tyvärr var inte vädret jämt på deras sida. I tisdags när dom tagit flyget hem till sverige igen tittade såklart solen fram. Då drack jag och Madelene vin på ett litet franskt ställe. Samma bistro där vi firade när Madelene fyllde 20 bast.
 
 
 
 
 
 
 

Dom finaste timmarna på dagen

Dom där timmarna man har direkt efter jobbe är mina bästa timmar på dagen. Klickan 14.00 när jag loggar ut och äntligen får ta av mig mitt head-set och cykla hem.
 
Idag är det underbart(!!!) väder så jag mötte Madelene i parken. Hon hade med sig lite mellis som vi åt i gräset innan vi gick till ett litet café som vi hittade igår.
 
 
 
 
 
 
Dom hade hemmagjord glass som Madelene provade. Päron och pistage. Jag försökte läsa tidningen och fattade ganska lite om vad som hänt i världen. Tips, om ni beställer päronglass i Spanien var noga med hur ni rullar på R, det kan bli få en helt annan betydelse!
 
 
 
 
 
När vi kaffat och glassat klart gick vi tvärsöver gatan till en fruktbutik
 
 
 
 
 
Dom hade dom finaste körsbären som vi var tvungna att köpa med oss hem.
 

Hemmagjord Tortellini

För några helger sedan gjorde jag egen tortellini! En bra sak att göra en regnig söndag. Allt man behöver är ett recept på pastadeg, till exempel det här . Sen fyller man det med valfritt innehåll. Jag hade i spenat och chévre.
 
 
 
Tok-lätt och gott!!!

Saker man gör när man har en väldigt lång helg

På lördagen lyste solen starkt och det va perfekt väder för att sitta i skuggan på en lummig innergård och dricka kaffe. Vi träffade även Madelenes kompisar Hedda och Victoria från Norrköping som var på besökt i Barcelona med klassen. Sen hängde vi med Stina från mitt jobb. Vi drack sangria på en uteservering och sen lite mer sangria i parken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Långledigt

Efter de dagar då jag varit borta från jobbet förra veckan jobbade jag bara onsdag och vips så hade jag semester! Så på torsdagen satt jag och Madelene i solen på våran fawo-uteservering. Drack kaffe och ritade. Sen tog vi cyklarna och cyklade längs med Diagonal upp mot Primark. Det har verkligen blivit sommar på riktigt här nu. Inte bara med värmen utan nu har även träden kommit i kapp och är i full grönska. Det är även något träd som blommar just nu och luktar så galet gott!
 
 
 
 
Jag köpte en randig klänning sen cyklade vi hem
 
 
 
 

Feberyra

Hej! Nu har det varit en liten lucka här igen. Anledningen är att förra veckan fick jag influensa och låg och yrade i 40 graders feber i flera dagar. Sen tog det ytterligare några dagar innan jag blev näst intill återställd, nu lider jag bara av sviterna av sjukan, alltså hosta. Men nu är jag på benen igen och tillbaka på jobbet!
 

RSS 2.0