Stockholm, Klungan & Säkert!

Igår åkte jag och Anna till Stockholm för att gå på stan, men framför allt för att vi hade köpt biljetter till Hemvändar kväll med humorgruppen Klungan och Säkert!





När vi kom fram till Stockholm åkte vi raka vägen upp till söder för att kika i secondhand butiker. Vi var bland annat på Beyondretro för att leta nyårs blåsa men tyvärr utan någon vidare framgång.





Vi gick även in i en prylbutik för att köpa lite julklappar. Där fanns verkligen tusen fina saker och vi ville ha allt!



Det fanns bland annat en kamera som gjorde världen lite vackrare. Tänk vad fint det hade varit om allt såg ut så här




När det var dags för lunch gick vi till det mysigaste caféet vid nytorget som har världens världens godaste grillade smörgåsar!







När vi druckit upp kaffet gick vi mot fotografiska för att Anna skulle köpa en affisch. Vi tittade även på den fina utsikten över Stockholm







Efter en vända på Odenplan utan någon klännings lycka, en indiskmiddag och en kort sväng på julmarknaden vid NK tog vi spårvagnen mot Cirkus.









Jag hade turen att bli bjuden på ett glas vin innan vi gick in och satte oss i salongen. Medans vi satt där såg vi en del kändisar gå förbi, till exempel häxan surtant.



Klockan sju började föreställningen och först ut var Klungan som var hur kul som helst! Vi skrattade så vi fick ont i kinderna. Sen var det en fin fin konsert med Säkert som alltid är bäst





När klockan blev mitt i natten tog vi tåget hem, mycket nöjda med dagen och kvällen.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det där lät minst sagt som en ljuvlig dag. Tack för att du delar med dig.

2011-12-23 @ 14:12:36
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0