Paris dag tre

Dag tre åkte vi till Le Marais för att gå i secondhandbutiker och kolla in Les Halles som är ett stort köpcentrum. Vi var där lite tidigt så secondhandbutikerna hade inte öppnat ännu. Vi fördrev tiden med att sitta i solen och äta fina bakverk och titta på parisare som också njöt av höst solen.









Efter att ha gått igenom alla secondhandbutiker gick vi mot Seine och boklådorna. Där tittade vi på lite fina kort på damer i banankjolar och bilder på Mona Lisa. Sakta gick vi längs med Seine mot jardin de tuiliere där vi satte oss och vilade våra fötter.











Sen sa vi hejdå till Nina som skulle till skolan. Jag och Helene gick till lägenheten och vilade upp oss lite efter dagen.



När det börjat mörkna och Nina kommit hem åt vi mat och klädde upp oss. Vi övade även på franska uttryck som vi kanske skulle kunna behöva under kvällen.





När fraserna satt tog vi tunnelbanan till Obercampf och gick på en mycket pittoresk bar som heter Le Kitsch. Där drack jag en Shrek drink som smakar som en mojito fast som slush. Mycket mycket god!









Efter Le Kitsch så fortsatte vi ut i Parisnatten. Vi mötte bland annat upp Nina och Helenes pojkar, köade till en båt och dansade på en underlig pubklubb med bra musik och franska människor som fascinerades över att man var svensk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0