överraskningar, jordgubbstårta och karaoke

God eftermiddag! Enligt Barcelonas tidning är det snö-kaos här...Något en norr bo som jag inte märkt av och knappast skulle kalla snö, och allra minst kaos. Snarare hyggligt regn. Snö-kaos eller inte, så har jag haft en seg-lördag och tagit det lugnt efter nattens eskapader. Eftersom min käresta fyller 20 bast på måndag hade jag och våra vänner fixat ett överraskningskalas för födelsedagsbarnet. Hon blev måttligt överraskad men glad! Cissi hade fixat med vimplar, tårta, ballonger och sugrör. Och när jag levererade kalas-tjejen tändes lamporna och alla ropade grattis!!!
 
 
Vi lekte någon kul lek, åt jordgubbstårta och drack rödvin ur sugrör...Vilket kanske inte va supergott, men i alla fall fint för ögat!
Efter några timmar vågade vi oss ut i snökaoset(regnet) och gick till en karaokebar. Madelene har tjatat länge om att vi alla ska sjunga karaoke men det har som aldrig blivit av. Men denna kväll som var tillägnad henne var det en självklar destination.
 
Jag är nybörjare på det där och tycker mest att det är pinsamt och jobbigt. MEN igår gjorde jag det faktiskt! Jag stod på en scen med Cissi och Madelene och sjöng till ABBA! Och det va faktiskt roligt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0