Norrköping del 2

Nu kör vi en fortsättning på Norrköpingsresan!
 
Nyårsdagen, 1 januari 2013. Sov länge och åt frukost innan Madelenes farmor och farfar kom över på födelsedagsfika för Madelenes pappa som fyllde år. Det bjöds på goda saffransbullar med kanel, tittades på röntgenbilder på bruten handled, drack kaffe och tyckte synd om Madelenes mamma som halkat på nyår och brutit sig illa. Sen gick vi på en långprommenad för det ska man göra på helgdagar och Madelene visade vart hon växtupp, spelat fotboll och gått i skolan. Kameran va inte med denna dag
 
 
 En dag hade Brittabäst vägarna förbi Norrköping! Då passade vi på att ta henne under armen och gå för att dricka lite kaffe med henne. Tyvärr finns det ingen bild på Britta och Madelene där dom ser skarpa ut samtidigt, så det får bli bilder på bullar och kaffekoppar i stället, dom står åtminstone still!
 
 
När vi druckit vår påtår följde vi Britta en bit mot stationen, kramades hejdå och svängde sedan in på myrorna. Där köpte vi en färgglad duk, vårt första gemensamma köp!
 
 
Dagen efter va vår enda prestation att rita teckningar och dricka öl. Så kan det va
 
På fredagen mötte vi upp Jennifer och Andreas för lite kaffe på bagarstugan
 
 
Efter det va det dags för lite mer kulturande
 
 
Efter textilmuseet fyndade jag ett fint blommigt tyg på en second hand butik innan vi promenerade hem. Efter som det va fredag åt vi tacos och tittade på På spåret med Madelenes farmor och farfar, lillasyster och hennes pojkvän. Mysig fredag!
 
Lördagen, den sista dagen, sorgens dag. Va vi sega i starten som vanligt och masade oss hemifrån inte förens på eftermiddagen. Fikade med vänner och mötte sedan upp Jennifer och Andreas på en restaurang/café som heter Brodway
 
 
När vi flamsat klart skjutsade dom hem oss och vi avslutade kvällen med film.
Dagen efter gosade vi till halv 3 då jag tog tåget från Norrköping till ett något snöigare landskap

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0